Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Bahrein

Bahrein

Boek een vakantie naar Bahrein en ontdek zowel de eeuwenoude traditionele cultuur als de moderne wolkenkrabbers van de hoofdstad Manama. Vliegtickets naar Bahrein brengen reizigers naar 33 kleine eilandjes en een schitterende kustlijn perfect voor watersportliefhebbers. Ontdek de fascinerende geschiedenis in Manama tijdens een bezoek aan het Nationaal Museum van Bahrein, met oude grafheuvels en traditionele klederdracht. Een vakantie in Bahrein biedt reizigers een rijke culturele ervaring, van de 400 jaar oude Levensboom tussen Riffa en Awali, tot Manama's grootse Al Fateh Moskee. Natuurliefhebbers kunnen dankzij hun vliegtickets naartijdens een stedentrip in Bahrein de koraalriffen van Al Jazair bewonderen en vervolgens oog in oog komen met wilde dolfijnen in de buurt van het kleine noordelijke eilandje Sitra.

Een vakantie in Bahrein laat u kennismaken met de verscheidenheid van de Arabische keuken. Begin de maaltijd met een mezze, een schotel met houmous of tabouleh (salade) en vervolgens een shawarma (lamskebab), afgerond met een shisha (waterpijp) en een sterk kopje Arabische koffie. De nachtclubs in Manama bieden bruisend entertainment. U kunt ook een concert van traditionele Bahreinse muziek bijwonen. Shoppers kunnen uitstekende koopjes vinden op de Manama Soek, een traditionele markt waar goud, textiel en heerlijke gedroogde vruchten worden verkocht. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Bahrein. Boek uw vliegtickets naar Bahrein in maart om de Bahrein F1 Grand Prix bij te wonen of bewonder de kleurrijke parades tijdens de Nationale Feestdag in december.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com