Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Seoel

Bus

De vele bussen in Seoel zijn goedkoper dan de metro maar een stuk lastiger in het gebruik. Het is zeker niet de snelste manier van reizen in de spits maar het is een leuke manier om wat van de stad te zien. Er zijn drie soorten bussen: express (sneller en duurder, maar met zitplaatsen), regular en village (de goedkoopste bus die binnen een bepaalde wijk blijft).

Taxi

Taxi’s zijn veilig en relatief goedkoop. U kunt ze op straat aanhouden of bij een taxistandplaats instappen. Normale taxi’s zijn goedkoper maar de meeste bestuurders spreken geen Engels. De luxe (zwarte) taxi’s hebben wel Engelssprekende bestuurders en u kunt bij hen per creditcard afrekenen. De normale taxi’s rekenen na middernacht een toeslag van 20%.

Metro

De metro van Seoel is de snelste en makkelijkste manier om door de stad te reizen. Acht metrolijnen strekken zich uit vanuit het centrum en Lijn 2 (groen) maakt een lus. Reis buiten de spitsuren om de menigten en de gehaaide professionele metropassagiers te vermijden.

Te voet

Sommige delen van de stad kunt u het beste te voet verkennen en enig wandelen is vereist om de bezienswaardigheden te kunnen bezoeken. Maak zoveel mogelijk gebruik van de voetgangersviaducten of tunnels, want bestuurders stoppen niet graag voor voetgangers.

Huur uw auto

Probeer geduldig en beleefd te blijven, ondanks Seoels verkeersopstoppingen, onophoudelijke toeteren, chaotische verkeer en dubbelparkeren. In een poging vrouwelijke automobilisten te behagen, zijn er nu zelfs roze parkeerplaatsen.

Vervoersinformatie

Een T-money Card geeft korting op een enkele reis in de bus of metro. Indien u alleen met de metro reist, kunt u een Commuter Subway Card nemen. Deze is in een periode van 30 dagen geldig voor 60 ritten, in alle zones van lijn 1 t/m 8. Autorijden in Seoel is af te raden voor bezoekers.

website van Seoul Metro

website van Seoul Bus System 

 

Boek een vlucht naar Seoel

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Seoel

Powered by
 

Huur een auto in Seoel

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com