Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Cuba

Cuba

Boek vliegtickets naar Cuba – het Caribische eiland van de rumba, antieke jarenvijftigauto's en de revolutionaire geest van Che Guevara en Fidel Castro. Een vakantie in Cuba begint met een bezoek aan Havana’s wirwar van koloniale, pastelkleurige huizen. Bezoek het Castillo del Morro fort in het 17de-eeuwse Oude Havana, opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst, of koop handgemaakte sigaren in de Fábrica de Tabacos Partagás. Boek een vliegticket naar Cuba voor een bezoek aan het 16de-eeuwse Trinidad of aan de tabaksvelden en de kalkstenen grotten in de Viñalesvallei. Vliegtickets naar Cuba brengen bezoekers ook naar de stralend witte stranden van Varadero en de rommelige straatjes van het Afrikaanse Santiago de Cuba.

Fijnproevers reizen naar Cuba om te genieten van de hartige ropa vieja (een Cubaanse vleesschotel) in Havana, of om Creoolse gerechten te proeven, zoals de congrí (rijst met rode bonen) in Santiago de Cuba. Bestel verse krab en kreeft in Varadero’s restaurants aan zee. Wanneer de zon ondergaat over Miramar, Havana, genieten de bewoners van mojito’s en vermaken zich met salsadansen in de Casa de la Música. Woon een optreden bij van een Cubaanse band in Santiago de Cuba. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Cuba. Boek uw vliegtickets naar Cuba om enkele topevenementen van het land bij te wonen, zoals de processie tijdens het paasfeest in Trinidad of Santiago’s uitbundige en met rum overgoten Fiesta del Fuego in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com