Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

GVA

Genève

Vliegtickets naar Genève laten bezoekers kennismaken met het fraaie meer, heerlijke Zwitserse gerechten en uitzicht op de Mont Blanc.

Activiteiten

De lommerrijke oevers van het Meer van Genève bieden een mooi decor voor een wandeling tijdens uw vakantie. Vanaf de Pont du Mont Blanc geniet u van een prachtig uitzicht op de regenboog van de Jet d'Eau. De ondergaande zon werpt een roze gloed op de besneeuwde bergtop van de Mont Blanc.

Meer activiteiten

Winkelen

In Gèneve kunt u uitstekend de gezellige straatjes van Carouge en de Italiaansachtige pleinen afstruinen, op zoek naar ambachtelijke chocolade, sieraden of aardewerk. Op woensdag en zaterdag doen locals hun boodschappen op de markt van Place du Marché. U vindt hier onder meer Zwitserse wijnen en verse levensmiddelen.

Meer winkelen

Restaurants

Vliegtickets naar Genève beloven een culinair avontuur. In de sfeervolle kaarsverlichte bistro's en kelders in de Oude Stad van Genéve worden Zwitserse gerechten geserveerd met Frans raffinement, zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van kaasfondue, raclette of stevige varkenspoten.

Meer restaurants

Uitgaan

Na uw vlucht naar Genève ontspant u aan de hippe linkeroever met een glas wijn en uitzicht op het meer. Later op de avond begeeft de champagnenippende jetset zich naar de chique lounges en dansbars rondom Place de la Fusterie.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Genève. Boek uw vliegtickets in de zomer om tijdens het Geneva Festival te genieten van vuurwerk, optochten en concerten. In december vindt het Escalade Festival plaats, dat wordt gevierd met historische schouwspelen en het breken van chocolade.

Boek een vlucht naar Geneve

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Geneve

Powered by
 

Huur een auto in Geneve

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com