Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

WAW

Warschau

Boek uw vliegtickets naar Warschau om kennis te maken met de stevige Poolse keuken, leuke boetiekjes en historische wandelroutes in het oude stadscentrum.

Activiteiten

Tijdens uw vakantie mag een bezoek aan de Oude Stad van Warschau niet ontbreken. Het oude stadscentrum is volledig gerestaureerd na de omvangrijke vernietiging in de Tweede Wereldoorlog. Paardenkoetsen draven hier nog langs pastelkleurige herenhuizen, de neogotische Sint-Johanneskathedraal en het Koninklijke Kasteel.

Meer activiteiten

Winkelen

In de winkels langs de elegante 19de-eeuwse boulevard Nowy Swiat vindt u amber, antiek, fijne chocolade en luxe mode. Een vakantie in Warschau is niet compleet zonder taart en kaviaar in het sfeervolle Blikle Delikatesy.

Meer winkelen

Restaurants

Sluit u aan bij de lokale gasten in een ouderwetse karczma (taveerne) ten zuiden van de Oude Stad van Warschau, waar u kunt smullen van de royale porties runderstroganoff en knoedels, pierogi (een soort Poolse ravioli) en vette varkensschenkel met zuurkool. Kortom, redenen genoeg om vliegtickets naar Warschau te boeken.

Meer restaurants

Uitgaan

De gloed van de straatlantaarns geeft een bijzondere sfeer aan de geplaveide straatjes en elegante pleinen in de Oude Stad van Warschau. De terrassen en cafés rondom het Marktplein zijn een perfecte bestemming om met een koud biertje bij te komen van uw vlucht naar Warschau.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Warschau. Muziekliefhebbers boeken hun vliegtickets naar Warschau in juli om de openluchtconcerten van het Jazz Festival bij te wonen. Filmfans kunnen hun hart ophalen in oktober tijdens het Warschau Internationaal Film Festival.

Boek een vlucht naar Warschau

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Warschau

Powered by
 

Huur een auto in Warschau

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com