Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

België

België

Boek vliegtickets naar België, naar de hoofdstad Brussel en bewonder de architectuur in art-nouveaustijl in het Horta Museum. Of benut een stedentrip in Brussel om uw kennis van de Europese politiek op te vijzelen tijdens een bezoek aan het Europees Parlement. Shopaholics reizen met hun vliegtickets naar België rechtstreeks naar de modieuze Avenue Louise, terwijl bierliefhebbers Châtelain en Dansaert bezoeken en in de Cantillon Brouwerij alles over het bierbrouwen leren. Boek een ticket naar Antwerpen, de Belgische diamanten- en modehoofdstad, in Vlaanderen. Brugge is een stadje met pittoreske grachten terwijl de universiteitsstad Luik fraai gelegen is aan de rivier. Om tijdens uw stedentrip ook even de natuur in te trekken kunt u een bezoek brengen aan de heuvelachtige Ardennen in het Franssprekende Wallonië. Bezoek tijdens uw vakantie in België ook Oostende aan de westkust, de Ieper Oorlogsmonumenten en de Slagvelden in Vlaanderen.

België heeft meer met een Michelin-ster bekroonde restaurants dan Frankrijk. Naast de beroemde Belgische bieren die variëren van pils tot trappistenbier, genieten fijnproevers tijdens hun vakantie in België van handgemaakte chocolade in Brussel, moules frites (mosselen met frites), Ardenner paté en zoete Belgische wafels. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar België. Boek uw ticket voor mei om de Heilig-Bloedprocessie in Brugge mee te maken. Vliegtickets naar België brengen cultuurliefhebbers naar het Brussel Zomerfestival en het Gent Festival in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com