Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Ierland

Ierland

Boek vliegtickets naar Ierland, waar de Ieren met een prachtige tongval spreken en trots zijn op hun craic (plezier). Begin uw reis naar Ierland met een stedentrip in de gemoedelijke hoofdstad Dublin. Drink een biertje in het Guinness Storehouse, wandel langs de historische Georgian huizen en bewonder de schilderijen in de National Gallery. Een ticket naar Ierland brengt bezoekers naar de St Finbarr's Kathedraal met prachtige torenspitsen in Cork. Reis verder naar het noorden, richting het groene Donegal, of bezichtig in het westen de kalkstenen lagen in The Burren en de steile Cliffs of Moher. Bezoek tijdens een vakantie in Ierland het 12de-eeuwse St John's Kasteel in Limerick, het artistieke Galway aan de rivier de Shannon, en het middeleeuwse Kilkenny. Komt u woorden tekort? Kus dan de legendarische Stone of Eloquence (Steen van de Welsprekendheid) in het Blarney Kasteel.

Fijnproevers boeken vliegtickets naar Ierland om te genieten van de oesters en Guinness in de Temple Bar in Dublin of de eieren met bloedworst en boter in de English Market in Cork. Ierland is een zeer populaire Europese uitgaansbestemming. Drink wat biertjes en woon een liveoptreden bij in de pubs in Dublin, Cork of Galway. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Ierland. Boek vliegtickets naar Ierland om enkele van de topevenementen mee te maken, zoals de festiviteiten rond St Patrick's Day in maart en het Galway Arts Festival in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com