Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

MAD

Madrid

Vliegtickets naar Madrid zijn een kennismaking met fantastische kunstwerken, verrukkelijke tapas en een bruisend straatleven.

Activiteiten

Tijdens uw vakantie in Madrid mag een bezoek aan het Reina Sofía Museum niet ontbreken: hier kunt u Picasso’s aangrijpende schilderij Guernica bezichtigen, een sober meesterwerk als protest tegen de gruwelijke bombardementen op het Baskische stadje tijdens de Spaanse Burgeroorlog.

Meer activiteiten

Winkelen

Een leuke stop tijdens uw reis is de levendige El Rastro-vlooienmarkt op zondag in La Latina. Als u voor 14.00 uur langsgaat, vindt u de beste koopjes. In de kronkelige straatjes van een van Madrids oudste woonwijken vindt u allerlei snuisterijen, aparte mode, antiek en handwerk uitgestald.

Meer winkelen

Restaurants

Reserveer uw vliegtickets naar Madrid voor een culinaire vakantie. Een gezellig avondje uit begint in een van de sfeervolle kelderbars langs de Cava San Miguel, vlak bij de Plaza Mayor. Een fruitige sangria en de traditionele tapas als jamón serrano en tortilla española (omelet) zijn niet te versmaden.

Meer restaurants

Uitgaan

De “madrileños”, de inwoners van Madrid, beginnen de avond met een aperitiefje en tapas in de knusse cervecerias aan de Plaza Santa Ana, waar elegante kelners drankjes serveren uit enorme biertappen. Slapen kunt u altijd nog op de vlucht terug naar huis.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Madrid. Reserveer uw vliegtickets in de zomer om een van de zondagse concerten in Retiro Park bij te wonen of om het uitbundige Fiesta de San Isidro in mei ter ere van Madrids beschermheilige te vieren.

Boek een vlucht naar Madrid

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Madrid

Powered by
 

Huur een auto in Madrid

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com