Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Montréal - Trudeau Airport

Montreal-Trudeau (officieel Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport) is de op twee na drukste luchthaven van Canada en verwerkt jaarlijks bijna 14 miljoen passagiers. Per auto duurt de 20 km (12 mijl) lange reis oostwaarts naar het centrum van de stad 30 tot 45 minuten, afhankelijk van de drukte.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

20 km ten westen van het centrum van Montreal.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn mogelijkheden voor kort, middellang en lang parkeren. De goedkopere parkeerterreinen die verder weg liggen, zijn bereikbaar per shuttlebus. Valet-parking is beschikbaar.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Het wachten voor de douane en veiligheidscontrole kan onverwacht lang duren. Geldautomaten zijn beperkt aanwezig - ga naar het vertrekniveau indien nodig. Controleer bij zware sneeuwval of ijzel vooraf uw vluchtstatus.

Luchthavencode

YUL

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Het wachten voor de douane en veiligheidscontrole kan onverwacht lang duren. Geldautomaten zijn beperkt aanwezig - ga naar het vertrekniveau indien nodig. Controleer bij zware sneeuwval of ijzel vooraf uw vluchtstatus.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de internationale pier van de terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan- Europese vluchten.

Vervoer tussen de zones

Een centrale openbare zone verbindt de binnenlandse, de transborder- en de internationale pier van de terminal.

Binnenlandse pier (A)

De binnenlandse pier van Trudeau is bestemd voor vluchten naar Canadese bestemmingen.

Internationale pier (B)

Alle internationale luchtvaartmaatschappijen die vertrekken van de internationale pier vliegen naar langeafstandsbestemmingen buiten Canada en de VS.

Transborder pier (C)

Vluchten naar bestemmingen in de VS vertrekken van de transborder-pier. Passagiers voor vluchten naar de VS moeten rekening houden met langere wachttijden voor de veiligheidscontrole. Het voordeel hiervan is dat er bij aankomst in de VS geen grenscontrole is.

Aantal terminals

Eén terminal, verdeeld in drie pieren.

Boek een vlucht naar Montreal

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Montreal

Powered by
 

Huur een auto in Montreal

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com