Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Montreal

Metro

Het uitgebreide ondergrondse metrosysteem van Montreal bestrijkt de hele stad.

Te voet

Een wandeling door het centrum van de stad brengt u van Downtown naar Mont Royal en voert daarbij door de wijken Plateau, Village, Chinatown, Old Montreal en de Oude Haven.

Taxi

Ondanks dat rechts afslaan bij het stoplicht tegen de wet is, brengen de cabbies van Montreal u snel op uw plaats van bestemming. De meeste taxichauffeurs spreken ofwel Frans ofwel Engels; slechts weinigen spreken beide talen vloeiend.

Bus

De bussen van het openbaar vervoer rijden door de hele stad, maar ook zij staan regelmatig vast tijdens de spits. Nadat de metro is gesloten, nemen de nachtbussen enkele van hun routes over.

Huur uw auto

Montreal heeft een overwegend rechthoekig stratenpatroon, dus het is niet moeilijk om uw weg te vinden naar de bezienswaardigheden in het centrum. Na 21.00 uur doordeweeks en 18.00 uur in het weekend is parkeren meestal gratis. Het is verboden om bij een rood stoplicht rechtsaf te slaan en houd er rekening mee dat de verkeersborden in het Frans zijn.

Vervoersinformatie

Wanneer u veel gebruikmaakt van het openbaar vervoer, loont het de moeite een toeristenkaart voor één dag of drie dagen te kopen. Een goedkoper alternatief is een kaart voor één tot zes ritten.

website van Société de Transport de Montréal (STM) 

Boek een vlucht naar Montreal

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Montreal

Powered by
 

Huur een auto in Montreal

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com