Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

YVR

Vancouver

De natuur is gul geweest voor Vancouver. Met de North Shore Mountains, de Grote Oceaan, de fantastische musea en de levendige cultuur biedt Vancouver voor elk wat wils.

Activiteiten

Boek uw vliegtickets naar Vancouver en ontdek de natuurlijke aantrekkingskracht van de stad, bijvoorbeeld in Stanley Park en het Grouse Mountain Resort van Noord-Vancouver, of de Capilano Suspension Bridge. Koop een kaartje voor een van de veerboten van Vancouver om de schoonheid van de natuur en de door mensen gemaakte schoonheid van de stad vanaf het water te bewonderen. Vervolgens kunt u in het centrum van Vancouver de Vancouver Art Gallery bezoeken. Genoeg redenen om uw vliegtickets naar deze bijzondere stad te reserveren.

Meer activiteiten

Winkelen

Vancouver staat bekend om de verse vis en schaaldieren. Vergeet niet er aan het eind van uw vakantie wat van mee te nemen naar huis. Verse producten zijn onder andere te verkrijgen bij de Granville Island Public Market. Trendy winkeltjes, lokale couture en muziek kunt u in West End of in de historische wijk Gastown vinden.

Meer winkelen

Restaurants

Tijdens uw vakantie in Vancouver mag u zeker de gerechten met verse lokale producten en vis niet overslaan. De Aziatische keuken is het best vertegenwoordigd in Chinatown en in West Side en in Gastown vindt u een breed aanbod van andere gerechten.

Meer restaurants

Uitgaan

Plan uw reis naar Vancouver zo dat u kunt genieten van de liveoptredens in het centrum, bijvoorbeeld bij het Orpheum Theatre. Hippe dansclubs en trendy bars zijn in overvloed te vinden in Gastown en aan de West Side.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Vancouver. Bekijk de data van evenementen voordat u uw vliegtickets boekt. Bezoek Vancouver bijvoorbeeld in april, om wintersport van wereldklasse te bekijken bij het TELUS World Ski and Snowboard Festival. Als u in juli of augustus naar Vancouver gaat reizen, kunt u genieten van de internationale vuurwerkwedstrijd Celebration of Light.

Boek een vlucht naar Vancouver

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Vancouver

Powered by
 

Huur een auto in Vancouver

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com