Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Minneapolis-St Paul International Airport

Minneapolis-St. Paul is een van de drukste luchthavens van Noord-Amerika. Bijna 34 miljoen passagiers reizen jaarlijks via de twee terminals. Vanaf de luchthaven, die 21 km ten zuidoosten van het centrum van Minneapolis ligt, rijdt een trein, de Hiawatha Light Rail Transit, die reizigers in 20 minuten naar het centrum van de stad brengt.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

21 km ten zuidoosten van het centrum van Minneapolis.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn overdekte parkeerterreinen bij Terminal 1-Lindbergh en Terminal 2-Humphrey, met mogelijkheden voor kort en lang parkeren. De parkeerterreinen zijn door middel van geklimatiseerde skyways verbonden met de terminals. Een gratis parkeerterrein voor afroep per mobiele telefoon ligt halverwege de twee terminals.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

MSP

Telefoonnummer luchthaven

+1 612 726 5555

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Detroit-Metropolitan Wayne County

Terminals

KLM maakt gebruik van Terminal 1-Lindbergh.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

De Humphrey- en de Lindbergh-terminal van Minneapolis-St. Paul zijn verbonden door eens gratis elektrische treinshuttle. De treinen rijden elke 7 tot 15 minuten, afhankelijk van de wensen van de passagiers. Reken op ten minste 30 minuten voor de transfer.

Terminal 1-Lindbergh

De meeste, maar niet alle, internationale vluchten vertrekken vanaf de Terminal 1-Lindbergh van Minneapolis-St. Paul, evenals vluchten van de meeste grote Amerikaanse vervoerders. Kortere binnenlandse vluchten en chartervluchten vertrekken gewoonlijk vanaf de kleinere Humphrey-terminal.

Terminal 2-Humphrey

Binnenlandse korteafstandsvluchten en chartervluchten vertrekken vanaf de kleinere Terminal 2-Humphrey.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Minneapolis

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Minneapolis

Powered by
 

Huur een auto in Minneapolis

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com