Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Melbourne

Te voet

Melbourne kan goed te voet worden verkend. Bovendien is het klimaat u meestal gunstig gezind. Als u redelijk fit bent, kunt u vrijwel overal, behalve in St Kilda, te voet komen.

Taxi

De taxi’s in Melbourne zijn in overvloed aanwezig en te herkennen aan de knalgele kleur. Alle taxibestuurders hebben een examen afgelegd, maar als u een ongebruikelijke bestemming hebt, dan bestaat de kans dat u ze aanwijzingen moet geven.

Bus

Het busnetwerk is ontworpen als aanvulling op het trein- en tramsysteem van Melbourne. Busdiensten zijn dan ook voornamelijk gericht op de afgelegen buitenwijken en het is onwaarschijnlijk dat bezoekers hier gebruik van zullen maken. Buskaartjes kunnen ook in de tram en trein worden gebruikt. De particuliere Skybus verbindt de stad met de luchthaven.

Huur uw auto

In Melbourne is het wennen om links te rijden, maar de brede wegen, rechte straten en duidelijke wegwijzers maken het makkelijk. Er is geen gebrek aan parkeerplaatsen, zowel op straat (parkeermeters) als in de vele parkeergarages. 

Een auto huren

Vervoersinformatie

De kaartjes van Public Transport Victoria hebben een geldigheidsduur van twee uur of zijn verkrijgbaar als dag-, weekend- of weekkaart. Maar naar verwachting zal aan het eind van 2012 het herbruikbare myki smartcardsysteem volledig zijn ingevoerd. De stad is in diverse zones verdeeld, maar de meeste bezoekers hebben alleen een kaartje voor zone 1 nodig. De kaartjes kunnen in al het openbaar vervoer gebruikt worden. Reizigers wordt aangeraden hun kaartjes vooraf te kopen (ze zijn online verkrijgbaar), hoewel een beperkt aantal kaartjes ook te koop is in de trams of bussen. Vergeet niet om muntjes te sparen voor de tramkaartautomaat.

website van Public Transport Victoria

Boek een vlucht naar Melbourne

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Melbourne

Powered by
 

Huur een auto in Melbourne

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com