Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Sydney

Taxi

Taxi’s zijn in Sydney in overvloed aanwezig. Houd een taxi op straat aan of ga naar de taxistandplaatsen bij Circular Quay, Wynyard Station en Central Station. De ritprijzen liggen vast en ze worden aangegeven op de taximeter. Het is ook mogelijk van tevoren een taxi per telefoon te bestellen.

Bus

De stadsdelen in het oosten van Sydney laten zich het beste per bus verkennen, aangezien er maar één treinlijn tussen het stadscentrum en Bondi Junction loopt. Kaartjes worden per stadsdeel verkocht. Bij twijfel is het verstandig te kiezen voor een DayTripper of BusTripper.

Huur uw auto

Het verkeer in Sydney rijdt links en de meeste auto's worden dan ook rechts bestuurd. De Sydney Harbour Bridge is een tolbrug waar niet contant kan worden betaald. Bezoekers dienen van tevoren een tolpas aan te schaffen (zie www.rta.nsw.gov.au). Bij de meeste parkeerautomaten kunt u met munten, creditcard of mobiele telefoon betalen. De tarieven variëren per locatie en tijd.

Vervoersinformatie

Met de DayTripper en BusTripper kunt u gedurende één dag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer. De DayTripper is geldig in alle standaard bus- en veerbootdiensten in Sydney en in alle City Rail-diensten in de buitenwijken. 

website van City of Sydney Public Transport Information

Boek een vlucht naar Sydney

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sydney

Powered by
 

Huur een auto in Sydney

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com