Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Argentina

Argentina

Met een vliegticket naar Argentinië reizen bezoekers naar het land van de zwoele tango en bulderende gletsjers, waar een diepblauwe hemel de met cactussen bezaaide woestijnen fraai omlijst. Wandel in het hartstochtelijke Buenos Aires, over de met palmbomen omringde Plaza de Mayo of bezoek tijdens uw vakantie het MALBA-museum, beroemd om de collectie 20ste-eeuwse Latijns-Amerikaanse kunst. Boek vliegtickets naar Argentinië en reis naar het land van de gauchocowboys op de Pampas in het zuiden, bewonder de waggelende pinguïns aan de Atlantische kust, of luister naar het oorverdovende geraas van de Perito Moreno Gletsjer in het afgelegen Patagonië. Vliegtickets naar Argentinië brengen reizigers naar de wijngaarden van Mendoza en de indrukwekkende kleurrijke ravijnen en het maanlandschap in het noordwesten van de Andes. Reis naar het noorden voor een bezoek aan de donderende watervallen van het Iguazú Nationaal Park, omringd door regenwoud waar grote miereneters en jaguars leven.

Vleeseters kunnen zich tijdens een vakantie in Argentinië te goed doen aan dikke, malse biefstukken van de Pampas, onder het genot van een rondborstige cabernet sauvignon uit de Mendoza-wijnstreek. Geniet van verrukkelijke chocolade in het berglandschap van Bariloche, Patagonië, of smul van facturas (zoete gebakjes) met maté (kruidenthee). Een stedentrip naar Buenos Aires, de bakermat van de tango, is niet compleet zonder een bezoek aan de hipste clubs gewijd aan deze traditionele dans. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Argentinië. Boek uw vliegtickets naar Argentinië om topevenementen bij te wonen: van het betoverende voetenwerk tijdens het Buenos Aires Tango Festival in augustus tot de verrichtingen van de professionele cowboys op het Gaucho Festival in november.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com