Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Peru

Peru

Vliegtickets naar Peru brengen reizigers naar de archeologische schatten van de Incabeschaving. Begin uw reis in Lima, de hoofdstad van Peru en bezoek de Plaza Mayor in het koloniale historische centrum, een Unesco Werelderfgoed. Voorwerpen uit de periode voorafgaand aan het Incatijdperk worden tentoongesteld in het Nationale Museum en in het Presidentiële Paleis krijgt u een indruk van het neobarokke Lima. Reis langs Peru’s oude hoofdweg, de legendarische Incaroute, naar Machu Picchu. Begin in de voormalige Inca hoofdstad Cuzco, en zie de zonsopkomst over de indrukwekkende ruïnes. Bezoek tijdens uw vakantie in Peru ook het Titicacameer, het hoogst gelegen meer ter wereld, beroemd om de rieten eilanden. Boek een vlucht over de enorme eeuwenoude Nazca Lines en ontrafel het mysterie van deze raadselachtige tekeningen in de woestijn.

Bezoek dankzij uw vliegtickets naar Peru ook de kustplaats Lima, waar de wereldberoemde ceviche wordt bereid, een gerecht met rauwe vis “gekookt” in limoensap en hete pepers en geserveerd met zoete aardappel. In de bergstreken eten de bewoners veel romige kaas en alpaca (een soort bergschaap) in wijnsaus. Bezoek de plaatselijke markten en koop zilveren sieraden en truien van alpacawol als souvenirs uit Peru. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Peru. Boek uw vliegtickets naar Peru in augustus om de religieuze processies ter ere van Santa Rosa in Lima mee te maken. In januari vindt de muzikale Nationale Marinera danswedstrijd plaats in het cultuurrijke Trujillo.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/aw_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com