Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Kenia

Kenia

De meeste bezoekers reizen naar Kenia met slechts één doel voor ogen: een vakantie vol safari. Boek vliegtickets naar Kenia voor een bezoek aan het bruisende Nairobi waar ultramoderne wolkenkrabbers naast vervaagde koloniale architectuur staan. Prehistorische kunstvoorwerpen vindt u in het Nationale Museum en giraffes in het Nairobi Nationaal Park. Reis naar Kenia’s Amboseli Nationaal Park in het zuiden om olifanten te zien en te genieten van het uitzicht op de 5882 meter hoge berg Kilimanjaro, het hoogste punt van Afrika. Een ticket naar Kenia brengt reizigers ook naar de witte zandstranden van Mombasa aan de Indische Oceaan en de oude Swahili-binnenstad. Iets verder naar het zuiden kunt u snorkelen tussen de schildpadden in het Kisite Marine Park of in het westen de roze flamingo’s observeren aan het alkalische Nakuru-meer. In het Aberdare Nationaal Park kunt u nijlpaarden, leeuwen en de schuwe bongo (antilope) bekijken en heeft u uitzicht over de Grote Rift Vallei.

Vliegtickets naar Kenia beloven nieuwe culinaire belevenissen. Proef de nationale specialiteit nyama choma (gegrild rund- of schapenvlees) of viscurry in kokosmelk aan de kust. Nip aan een dawa-cocktail op basis van wodka onder het genot van Keniaanse benga-muziek in de bars van in Nairobi en Mombasa. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Kenia. Boek vliegtickets naar Kenia om de topevenementen mee te maken – van de Rhino Charge 4WD in juli tot de levendige optochten en dansen tijdens het Mombasa Carnaval in november.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com