Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Nairobi

Jomo Kenyatta International Airport in de Keniaanse hoofdstad Nairobi is de drukste luchthaven in Oost- en Centraal-Afrika en verwerkt jaarlijks bijna vijf miljoen passagiers via één enkele terminal. Momenteel zijn er uitbreidingswerkzaamheden aan de gang waardoor de capaciteit uiteindelijk zal verdrievoudigen. De luchthaven ligt 20 km ten oosten van Nairobi en met een snelle taxirit is het centrum van de stad in slechts 30 minuten te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

20 km ten oosten van Nairobi.

Parkeren op de luchthaven

Vlak bij het terminalgebouw bevinden zich parkeerplaatsen voor kort en lang parkeren.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De luchthaven heeft een tekort aan informatieschermen, dus vraag bij twijfel de luchthavenmedewerkers naar de juiste vertrekgate. Reist u vanuit een ander Afrikaans land, dan dient u bij aankomst uw vaccinatiebewijs voor gele koorts bij de hand te houden.

Luchthavencode

NBO

Telefoonnummer van de luchthaven

+254 (0) 20 822 111

Website van de luchthaven

website van de Keniaanse luchthavenautoriteit

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de enige terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Eén

Terminal 1

Alle vluchten vertrekken vanaf de enige terminal. De terminal heeft drie units; Unit 1 en 2 zijn bestemd voor internationale vluchten en Unit 3 is voor binnenlandse vluchten. De incheckbalies bevinden zich achter de afdeling voor bagagecontrole bij de ingang van het terminalgebouw.

Boek een vlucht naar Nairobi

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nairobi

Powered by
 

Huur een auto in Nairobi

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com