Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

CTU

Chengdu

Boek uw vliegtickets naar Chengdu om te genieten van Sichuan-hotpotgerechten en romantisch verlichte theehuisjes, en om oog in oog te staan met reuzenpanda's.

Activiteiten

Het is aan te raden om voor 9.30 uur bij het Giant Panda Breeding Research Base te zijn, om het voeren van de reuzenpanda’s mee te maken. Dit onderzoekscentrum tussen de rijzige bamboeplanten boven op een heuvel biedt onderdak aan 50 reuzenpanda’s. De paartijd is in het voorjaar en in de herfst kunt u een glimp opvangen van de piepkleine pasgeboren panda’s.

Meer activiteiten

Winkelen

Tijdens uw reis is een bezoek aan de bruisende Qing Shi Qaio-markt zeker de moeite waard: hier worden onder meer zangvogels, schildpadden, toverdrankjes, geurige thee, bonsaibomen en een grote verscheidenheid aan verse levensmiddelen verkocht. Sierlijk lakwerk en zijdebrokaat zijn bijzondere souvenirs van uw vakantie in Chengdu.

Meer winkelen

Restaurants

Fijnproevers boeken hun vliegtickets naar Chengdu om te smullen van de pittige Sichuan-keuken. Authentieke restaurants in Qingyang en Chenghua serveren málà (een zeer hete hotpot) of zachte tofoe met gehakt en chilipepers.

Meer restaurants

Uitgaan

Sfeervolle rode lantaarns verlichten de houten voorgevels van zijdewinkels, bars en theehuisjes aan Jinli Street in Chengdu. Hier kunt u tijdens uw vakantie genieten van een marionettenvoorstelling of een Sichuan-opera op straat. Na uw vlucht is het heerlijk ontspannen met een drankje, terwijl u de sfeer proeft van het Oude China in Chengdu.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Chengdu. Boek uw vliegtickets tijdens het Chinese Nieuwjaarsfeest met vuurspuwende drakenlampionnen en acrobatiek of plan uw reis tijdens het uitbundige Dragon Boat Festival in mei.

Boek een vlucht naar Chengdu

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chengdu

Powered by
 

Huur een auto in Chengdu

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com