Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Hong Kong International Airport

Het bekroonde Hong Kong International Airport op het mooie eiland Lantau is een van de drukste luchthavens ter wereld en de belangrijkste gateway naar China. De luchthaven verwerkt jaarlijks bijna 51 miljoen passagiers. De 39 km lange treinreis zuidoostwaarts naar het centrum van Hongkong duurt ongeveer 25 minuten met de Airport Express-trein.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

39 km ten noordwesten van Hongkong.

Parkeren op de luchthaven

De openluchtparkeerterreinen Car Park 1 en 2 zijn voor kort parkeren en bevinden zich het dichtst bij passagiersterminal 1 en 2. De beste plek voor lang parkeren is de enorme parkeergarage Car Park 4, dat een geklimatiseerde route naar het terminalgebouw heeft.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

HKG

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 van Hong Kong International Airport naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

Het is een wandeling van ongeveer drie minuten tussen de twee terminals.

Terminal 1

De meeste internationale langeafstandsvluchten vertrekken van terminal 1. Een onbemande elektrische trein vervoert op kelderniveau passagiers tussen de Oost- en West-hal van terminal 1.

Terminal 2

Vanaf terminal 2 vertrekken hoofdzakelijk regionale vluchten naar andere delen van Azië, en naar Zuid-Afrika.

Aantal terminals

Twee

Boek een vlucht naar Hongkong

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Hongkong

Powered by
 

Huur een auto in Hongkong

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com