Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Japan

Japan

Een vlucht naar Japan biedt een combinatie van futuristische architectuur, besneeuwde bergen en neonverlichte straten. Bezoekers op een culturele vakantie in Japan bewonderen de tempels rond Kyoto en de Nederlandse architectuur in Nagasaki, en bezichtigen het enorme Meiji Heiligdom in Tokio. Reis met de beroemde snelle trein van Tokio naar Kyoto, langs Japans bekendste berg, Mount Fuji. Sportieve bezoekers skiën op het noordelijke Japanse eiland Hokkaido of surfen op het strand van Kujukuri. Vliegtickets naar Japan brengen bezoekers in aanraking met natuurlijke bezienswaardigheden zoals de warme bronnen in Beppu en de rotsachtige kustlijn rond Oki-shoto. Als u besluit vliegtickets naar Japan te boeken, bezichtig dan ook zeker het Keizerlijke Paleis van Tokio, de residentie van de keizer, en de oudste tempel van de stad, de Senso-ji Tempel.

Smul van de wereldberoemde Japanse keuken, zoals de krokante tempura, verrukkelijke teriyaki en de eindeloze variaties sushi. Drink hierbij warme groene thee of sake, een gefermenteerde rijstdrank. Koop een kaartje voor een sumowedstrijd, Japans nationale sport, of luister naar de Kodo Drummers op het ongerepte Sado eiland. Populaire souvenirs uit Tokio zijn onder meer de nieuwste elektronische snufjes en avant-garde modeartikelen. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Japan. Boek uw vliegtickets naar Japan om de kersenbloesems te vieren tijdens het Hanami Festival in het voorjaar of woon de optochten bij van het Gion Matsuri Festival in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com