Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Muscat

Muscat International Airport is de belangrijkste gateway naar Oman. Muscat Airport, dat voorheen Seeb International Airport heette, verwerkt jaarlijks meer dan vier miljoen passagiers via één enkele passagiersterminal. De luchthaven ligt 32 kilometer ten westen van het centrum van Muscat. De reistijd per taxi is ongeveer 20 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

32 km ten westen van het centrum van Muscat.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft drie parkeerterreinen en op parkeerterein nummer twee voor lang parkeren zijn de uurtarieven het voordeligst. U kunt betalen bij de ticketautomaten op de parkeerterreinen of bij de uitgang van parkeerterrein 2.

Luchthavencode

MCT

Telefoonnummer van de luchthaven

+968 24 519 223

Website van de luchthaven

website van Oman Airports

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Een. In 2012 zal naar verwachting een nieuwe terminal zijn deuren openen.

Vervoer tussen de terminals

De terminal heeft twee verdiepingen die zijn verbonden door liften.

Terminal 1

Alle vluchten vertrekken vanuit Terminal 1 van Muscat International Airport.

Boek een vlucht naar Muscat

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Muscat

Powered by
 

Huur een auto in Muscat

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com