Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Wenen

Jaarlijks worden er ongeveer 20 miljoen passagiers via Vienna International Airport vervoerd. De City Airport Train legt de 16 km naar het in het noordwesten gelegen Wenen in slechts 16 minuten af.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

16 km ten zuidoosten van Wenen

Parkeren op de luchthaven

Kort parkeren is mogelijk op parkeerplaats K1 en K3. Goedkopere mogelijkheden zijn parkeergarage 3 en 4, en lang parkeren in de open lucht op parkeerterrein C. Alle parkeerplaatsen zijn vlak bij de terminals. Betaal contant of met uw kaart bij de hoofdbalie in Car Park 4 of bij betaalautomaten in de terminals voordat u uw auto ophaalt.

Luchthavencode

VIE

Telefoonnummer van de luchthaven

+43 (0) 1 70070

Website van de luchthaven

website van Vienna International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM voert vluchten uit vanuit Terminal 2, naar Nederlandse bestemmingen. Vlieg naar Amsterdam Schiphol om over te stappen op intercontinentale vluchten en pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Drie; er zijn ook VIP- en Priority-terminals die afgezonderd zijn van de hoofdgebouwen van de luchthaven.

Vervoer tussen de terminals

Terminals zijn ondergebracht in een groot gebouw en liggen op een loopafstand van 10 minuten van elkaar.

Terminal 1A

De meeste vluchten vanaf Terminal 1A vliegen naar Europese bestemmingen die niet onder het Schengenakkoord vallen en langeafstandsbestemmingen. Check-in is op niveau 1 van het terminalgebouw.

Terminal 1

Terminal 1 is bestemd voor een combinatie van Europese en langeafstandsbestemmingen. Gate A1-A8 zijn bestemd voor Europese vluchten naar landen die niet onder het Schengenakkoord vallen. Gate C51-62 zijn voor vluchten naar landen die onder het Schengenakkoord vallen. De check-in voor Terminal 1 is op niveau 1 van het terminalgebouw.

Terminal 2

Net zoals Terminal 1A is ook deze terminal bestemd voor een combinatie van bestemmingen die niet onder het Schengenakkoord vallen en langeafstandsbestemmingen, met gate C51-62 voor vluchten naar Schengenlanden. De Check-in is op niveau 1 van het terminalgebouw.

Boek een vlucht naar Wenen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Wenen

Powered by
 

Huur een auto in Wenen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com