Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Wenen

Te voet

De oude stad van Wenen kan gemakkelijk te voet bezocht worden. Bovendien mist u al wandelend niets van de prachtige architectuur of de mooie winkels.

Bus

Het uitgebreide busnetwerk in de stad vervoert forensen naar de verder gelegen buitenwijken. Nachtbrakers kunnen tussen 3.00 en 5.00 uur 's nachts met een van de 21 nachtbussen rijden.

Metro

De vijf U-Bahn-lijnen in Wenen vervoeren reizigers snel door de stad. De U1 verbindt Reumannplatz en Leopoldau met het stadscentrum (Innere Stadt). De U4 verbindt de noordelijke en zuidelijke wijken van Wenen met het centrum en de U2 gaat naar het Museumkwartier. De U3 gaat van Ottakring in het westen naar Simmering in het zuidoosten en de U6 volgt de noord-zuidlijn van Gürtel.

Huur uw auto

Meerdere Autobahns leiden naar het centrum van Wenen. Eenmaal in de stad zijn er duidelijke wegwijzers naar de parkeergelegenheden. Voor korte periodes kunt u ook op straat parkeren met een prepaid parkeervoucher, verkrijgbaar bij sigarenwinkels en metrostations in Wenen.

Vervoersinformatie

Kaartjes met de afkorting VOR kunnen in het hele openbaarvervoersnetwerk gebruikt worden. Een enkeltje is geldig voor de hele reis, zelfs als u overstapt op een andere lijn of een ander vervoersmiddel. Voorkom een zware boete door altijd uw kaartje te stempelen. Met de Vienna Card mogen kaarthouders 72 uur gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer.

website van Vienna Transport Authority (Wiener Linien) 

Boek een vlucht naar Wenen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Wenen

Powered by
 

Huur een auto in Wenen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com