Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Prague Ruzyne International Airport

Prague-Ruzyne in de hoofdstad van de Tsjechische Republiek, is in hoog tempo bezig een van de drukste luchthavens van Europa te worden. De luchthaven verwerkt jaarlijks bijna 13 miljoen passagiers. Per taxi duurt de 16 km lange rit zuidwaarts naar Praag ongeveer 25 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

10 km ten noordwesten van Praag

Parkeren op de luchthaven

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor kort parkeren (15 minuten) voor beide terminals, naar deze zijn alleen bedoeld voor het afzetten of ophalen van passagiers. Lang parkeren kan in de overdekte Parking C-parkeergarage. De voordeligste optie voor parkeren is te vinden in de Parking D- parkeergarage, dat op slechts 8 minuten loopafstand ligt van alle terminals of één halte met de openbare bus. Betaal contant of met creditcard bij de automaten op het parkeerterrein.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

PRG

Telefoonnummer luchthaven

+420 22 0111 888

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Terminals

Aantal terminals

Vier (Terminals 3 en 4 zijn uitsluitend voor militaire vliegtuigen en privévluchten)

Boek een vlucht naar Praag

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Praag

Powered by
 

Huur een auto in Praag

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su

Ontdek meer…

Top 5 destinations
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com