Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Nederland

Nederland

Boek een vlucht naar Nederland en geniet van de ontspannen levensstijl aan de grachten van de hoofdstad Amsterdam of de bedrijvigheid van de havenstad Rotterdam. Natuurliefhebbers boeken vliegtickets naar Nederland om de schoonheid van de tulpenstreek rond Haarlem te bewonderen. Bezoek tijdens uw vakantie in Nederland de historische stad Utrecht, beroemd om de grachten en gezellige restaurants. Vliegtickets naar Nederland brengen u naar een land vol verscheidenheid, van de internationale betrekkingen in Den Haag tot de traditionele molens in Kinderdijk. Bezoek in Nederland het Anne Frankhuis en het Van Gogh Museum in Amsterdam. Bestijg de Euromast in Rotterdam voor een schitterend uitzicht vanaf de hoogste toren van de stad.

Proef de Nederlandse hapjes, zoals belegde broodjes, poffertjes, maatjesharing en gerookte paling. Kaas is uiteraard zeer populair – in de regio rond Gouda wordt de gelijknamige kaas gemaakt, terwijl Edammer en Leidse kaas ook zeer geliefd zijn. Ook typisch Hollands is een glas jenever met bitterballen. Liefhebbers van vis en zeevruchten brengen een deel van hun vakantie door in de havensteden van de provincie Zeeland. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Nederland. Boek vliegtickets naar Nederland voor het Amsterdamse Holland Festival of swing mee op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam in juli.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com