Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Edinburgh Airport

Edinburgh Airport ligt 12 km ten westen van de hoofdstad en verwerkt jaarlijks 9 miljoen passagiers via een enkele terminal; dit is de drukste luchthaven van Schotland. In 2009 is £ 40 miljoen geïnvesteerd in de uitbreiding van de terminal die over enkele jaren gereed zal zijn. 

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

12 km ten westen van Edinburgh.

Parkeren op de luchthaven

Er is overdekt kort parkeren bij de terminal. Daarnaast zijn er op en buiten het luchthaventerrein parkeerterreinen voor lang parkeren, die bereikbaar zijn via een vijf minuten durende busrit (de bus rijdt elke vijf tot tien minuten). Vooraf online reserveren is goedkoper dan de standaardparkeertarieven, en de reservering kan tot 24 uur voor de reis kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Selfservice check-in is voor sommige vluchten beschikbaar, waaronder voor KLM-bestemmingen. Check zelf in bij een van de elektronische kiosken, maak gebruik van het snelle bagageafgiftepunt en bespaar tijd.

Luchthavencode

EDI

Telefoonnummer luchthaven

+44 (0) 844 481 8989  

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Selfservice check-in is voor sommige vluchten beschikbaar, waaronder voor KLM-bestemmingen. Check zelf in bij een van de elektronische kiosken, maak gebruik van het snelle bagageafgiftepunt en bespaar tijd.

Overstapluchthavens

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit de enige terminal van Edinburgh Airport naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan- Europese en intercontinentale vluchten.

Terminal 1

Alle binnenlandse en Europese vluchten en alle intercontinentale vluchten naar Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten vertrekken van Terminal 1. De terminal is compact en heeft twee verdiepingen. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Edinburgh

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Edinburgh

Powered by
 

Huur een auto in Edinburgh

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com