Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Glasgow Airport

Glasgow Airport, Schotlands voornaamste hub voor langeafstandsvluchten, verwerkt jaarlijks vanuit één enkele terminal meer dan negen miljoen passagiers naar meer dan 90 bestemmingen. De luchthaven ligt 13 km ten westen van het centrum van Glasgow. Per bus is het centrum in 25 minuten te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

13 km ten westen van Glasgow

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerplaatsen voor kort parkeren vlak voor de terminal en de parkeerplaats voor lang parkeren is met een gratis bus in vijf minuten te bereiken. Bespaar geld door vooraf via internet te boeken: voor internetboekingen voor lang parkeren is een minimumperiode van vier dagen vereist, en voor parkeren voor vijf dagen of meer zijn speciale afspraken mogelijk bij de parkeerplaats voor kort parkeren.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

GLA

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

De check-in voor KLM-vluchten naar Nederlandse bestemmingen is in de hoofdterminal. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en internationale vluchten.

Hoofdterminal

Binnenlandse, Europese en langeafstandsvluchten vertrekken van de enige terminal van Glasgow Airport. De check-in is op de begane grond van het terminalgebouw en in de dependance T2 (toegankelijk via een overdekte wandelgang). Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden check-in via internet en selfservice check-in aan.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Glasgow

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Glasgow

Powered by
 

Huur een auto in Glasgow

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com