Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Nice

Nice Côte d'Azur Airport, de op een na grootste luchthaven van Frankrijk, verwerkt jaarlijks via de twee terminals meer dan 10 miljoen passagiers, naar 80 bestemmingen wereldwijd. De luchthaven ligt niet ver van de met palmbomen beplante Promenade des Anglais. Per auto duurt de rit naar het centrum van Nice 15 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

5 km ten westen van Nice.

Parkeren op de luchthaven

Bij beide terminals zijn parkeerterreinen met plaatsen voor kort en lang parkeren, extra beveiligde parkeerplaatsen en voordelig parkeren.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Reserveer voldoende tijd om uw huurauto terug te brengen voor het inchecken, met name als u vanaf Terminal 1 reist, aangezien alle autoverhuurbedrijven zich naast Terminal 2 bevinden (er rijdt een shuttlebus naar Terminal 1).

Luchthavencode

NCE

Telefoonnummer van de luchthaven

+33 (0) 4 898 898 28

Website van de luchthaven

website van Nice Côte d'Azur Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dan is het met de shuttle een rit van ongeveer tien minuten tussen Terminal 1 en 2.

Aantal terminals

Twee

Vervoer tussen de terminals

Een gratis shuttlebus verbindt Terminal 1 en 2 (de busrit duurt ongeveer 10 minuten).

Terminal 1

De meeste vluchten die vanaf Terminal 1 vertrekken gaan naar Europese bestemmingen, hoewel er ook enkele langeafstandsvluchten vertrekken.

Terminal 2

Veel binnenlandse vluchten in Frankrijk vertrekken vanaf Terminal 2, samen met enkele Europese en langeafstandsvluchten

Boek een vlucht naar Nice

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Nice

Powered by
 

Huur een auto in Nice

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com