Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Rome

De grootste luchthaven van Italië, Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport, verwerkt jaarlijks meer dan 32 miljoen passagiers via vier terminals. De luchthaven ligt 32 km van het centrum van Rome en de Leonardo Express-trein brengt reizigers in 35 minuten naar het Termini Station in het centrum.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

32 km vanaf het centrum van Rome.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn vijf parkeerterreinen die allemaal vanaf de vier terminals toegankelijk zijn via loopbanden, waaronder kort en lang parkeren, valetparking en parkeren voor gehandicapten. Er is ook een speciaal parkeerterrein voor motoren. Vooraf reserveren via internet is goedkoper dan de standaardtarieven.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Er zijn informatiepunten voor passagiers met touchscreens bij de ingangen van de vier terminals en op niveau 1 en 4 van de parkeergarage.

Luchthavencode

FCO

Telefoonnummer van de luchthaven

+39 06 65951

Website van de luchthaven

website van Leonardo da Vinci Fiumicino Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 3 naar Nederlandse bestemmingen. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale vluchten en pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Vier

Vervoer tussen de terminals

Een gratis pendelbus verbindt Terminal 1, 2 en 3, en rijdt elke 20 minuten. Een pendelbus verbindt Terminal 5 en Terminal 3. Vanaf Terminal 3 is er een automatische trein naar de satellietterminal.

Terminal 1

Binnenlandse en internationale vluchten vertrekken vanuit Terminal 1.

Terminal 2

Terminal 2 is bestemd voor chartervluchten.

Terminal 3

Internationale en intercontinentale vluchten worden uitgevoerd vanuit Terminal 3.

Terminal 5

Vluchten van en naar de VS en Israël worden uitgevoerd vanuit Terminal 5.

Boek een vlucht naar Rome

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Rome

Powered by
 

Huur een auto in Rome

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com