Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

VCE

Venetië

Boek uw vliegtickets naar Venetië om kennis te maken met de gotische kerktorens, de renaissancepaleizen en de romantische gondola's.

Activiteiten

Uw vakantie in Venetië begint goed met een wandeling langs de glinsterende Byzantijnse koepels van de San Marcobasiliek. Duiven vliegen boven de schuimkoppen van de lagune van Venetië en de gondola’s versierd met vergulde boegbeelden dobberen aan de steiger.

Meer activiteiten

Winkelen

Het eiland Murano, waar ambachtelijke glasblazers het gloeiend hete gesmolten glas in ware kunstwerken omtoveren, is zeker een bezoek waard. Een glanzende vaas of gekleurde wijnglazen zijn een perfect souvenir van uw vakantie in Venetië.

Meer winkelen

Restaurants

Boek uw vliegtickets naar Venetië voor een culinair avontuur. Tijdens uw reis naar Venetië kunt u genieten van risotto met zeevruchten of spaghetti met sint-jakobsschelpen en een glas frisse witte wijn. Gondola's varen u naar de restaurants aan de grachten van Venetië waar u onder een pergola op een sfeervolle veranda kunt dineren.

Meer restaurants

Uitgaan

Na uw vlucht naar Venetië kunt u prima ontspannen op een van de vele gezellige terrasjes. Na het ondergaan van de zon klinkt vanuit de cafés rondom de Piazza San Marco een verscheidenheid aan muziek. Hier luistert u naar jazz-, piano- of vioolmuziek, terwijl u geniet van een Bellini, de legendarische cocktail uit Venetië, bereid met sprankelende prosecco en perzikschnapps.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Venetië. Reserveer uw vliegtickets naar Venetië in februari om het uitbundige carnaval te vieren of boek uw reis in september om de historische regatta van bontgekleurde boten bij te wonen.

Boek een vlucht naar Venetië

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Venetië

Powered by
 

Huur een auto in Venetië

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com