Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Calgary International Airport

Calgary International Airport wordt jaarlijks bezocht door meer dan 12,8 miljoen passagiers en is de op drie na drukste luchthaven van Canada. De taxirit van de luchthaven naar het centrum van Calgary duurt een half uur en Banff National Park is met de auto in ongeveer 90 minuten te bereiken.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

17 km ten noorden van het centrum van Calgary.

Parkeren op de luchthaven

Bij de terminal is een parkeergarage met mogelijkheden voor kort en lang parkeren. Ook valetparking is beschikbaar. In de buurt zijn bovendien nog extra parkeerplaatsen voor lang parkeren, met een gratis pendelbusservice.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Uniek voor Calgary en kenmerkend voor de vriendelijke Western-mentaliteit van de stad zijn de White Hat Volunteers. Deze vrijwilligers, die eenvoudig te herkennen zijn aan hun witte Stetson-hoeden, staan klaar om bezoekers van de luchthaven de weg te wijzen.

Luchthavencode

YYC

Telefoonnummer luchthaven

403/735-1200

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Uniek voor Calgary en kenmerkend voor de vriendelijke Western-mentaliteit van de stad zijn de White Hat Volunteers. Deze vrijwilligers, die eenvoudig te herkennen zijn aan hun witte Stetson-hoeden, staan klaar om bezoekers van de luchthaven de weg te wijzen.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Parijs-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vanuit Terminal 1 vluchten naar Nederland. Vlieg naar luchthaven Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en langeafstandsvluchten.

Vervoer tussen de terminals

De aankomsthal en de vertrekhal van de luchthaven bevinden zich in hetzelfde gebouw.

Terminal 1

Alle vluchten vertrekken vanuit Terminal 1.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Calgary

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Calgary

Powered by
 

Huur een auto in Calgary

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com