Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Toronto

Metro

De metro van Toronto biedt de snelste manier van reizen. De drie hoofdmetrolijnen bevinden zich in één zone. Met deze lijnen kunt u de meeste gebieden in het centrum bereiken. Tijdens het spitsuur kan het erg druk zijn.

Te voet

Toronto is uitzonderlijk schoon voor een grote stad (de vijfde grootste stad van Noord-Amerika), dus u kunt er fantastisch wandelen - als het weer het toelaat. 's Winters kunt u het beste the PATH (het pad) nemen om het centrum te voet te doorkruisen zonder dat u door de sneeuw hoeft te ploeteren. The PATH is een 27 kilometer lang netwerk van ondergrondse wandelgangen die langs honderden winkels, bedrijven en klinieken leiden.

Bus

De vele bussen rijden in en rond Toronto. De bussen gaan verder waar de metro stopt.

Taxi

Er zijn veel taxi's in Toronto en ze brengen u snel overal heen, inclusief de luchthaven. Gewoonlijk wordt er een fooi van 10 tot 15% gegeven.

Huur uw auto

Toronto heeft een goed wegenstelsel rondom Lake Ontario, de andere Canadese meren, Montreal en over de Amerikaanse grens naar Buffalo. Het rechthoekige stratenpatroon in de stad maakt autorijden makkelijk en parkeergarages worden aangegeven door een bord met een 'P' in een groene cirkel. Parkeren op straat is alleen op bepaalde tijden van de dag toegestaan.

Vervoersinformatie

U kunt voor elke reis een los kaartje kopen, of u kunt gebruikmaken van een Day Pass (dagkaart) voor personen, gezinnen en stellen. Een kaartje geldt voor alle openbaar vervoer, behalve voor de GO Trains waarmee forensen naar de buitenwijken reizen. U kunt ook een Metropass voor een week kopen, waarmee u toegang hebt tot de metro van Toronto, Mississauga, Brampton en York, evenals de GO Trains.

website van Toronto Transit Commission

Boek een vlucht naar Toronto

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Toronto

Powered by
 

Huur een auto in Toronto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com