Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

CHI

Chicago

Reserveer uw vliegtickets naar Chicago en beleef de torenhoge wolkenkrabbers, de traditionele pizza’s en de fraaie stranden langs Lake Michigan.

Activiteiten

Twee stenen leeuwen verwelkomen bezoekers van het Art Institute of Chicago, waar u onder meer prachtige schilderijen van Monet en Degas kunt bewonderen. De collectie in de moderne vleugel bevat kunstwerken van Jackson Pollock en De Kooning.

Meer activiteiten

Winkelen

Vliegtickets naar Chicago staan garant voor fantastisch winkelen. Kenners begeven zich rechtstreeks naar de torenhoge wolkenkrabbers aan Michigan Avenue, de Magnificent Mile, met elegante winkels gevuld met American Girl poppen, kasjmieren sjaals, trendy mode en jeans. Breng een extra tas mee voor alle aankopen die u tijdens uw vakantie in Chicago doet.

Meer winkelen

Restaurants

Bezoek Gino’s East met een lege maag zodat u volop kunt smullen van de stevige panpizza’s. Geniet tijdens uw vakantie van deze culinaire traditie in Chicago – een dikke pizza belegd met gesmolten kaas en spinazie, bedekt met een hartige tomatensaus.

Meer restaurants

Uitgaan

Woon een openluchtconcert bij, drink een cocktail op de late avond of wandel langs Chicago’s geliefde standbeelden in het Millennium Park. Een zacht briesje vanaf Lake Michigan zorgt voor verkoeling op dit bruisende plein met fonteinen, kleurrijke goochelaars, lokale bands en gezellige terrasjes. Kortom, genoeg redenen om uw vliegtickets naar Chicago te boeken.

Meer uitgaan

Beste reistijd

KLM biedt regelmatig vluchten naar Chicago. Reserveer uw vliegtickets tijdens het Chicago Blues Festival in juni of plan uw reis in november en bewonder de fraaie kerstversieringen van het Magnificent Mile Lights Festival.

Boek een vlucht naar Chicago

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chicago

Powered by
 

Huur een auto in Chicago

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com