Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

San Francisco International Airport

San Francisco International Airport is chic, modern en efficiënt en verwerkt jaarlijks ongeveer 41 miljoen passagiers. De luchthaven ligt 21 km van het centrum van San Francisco. Per auto duurt de rit naar het centrum ongeveer 20 minuten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

21 km ten zuiden van het centrum van de stad.

Parkeren op de luchthaven

Voor kort parkeren kunt u terecht in de Central Parking Garage, die op vijf minuten lopen ligt van alle terminals. Internationale Garage A en G zijn bestemd voor dagparkeren, en zijn door middel van een rit van tien minuten per AirTrain verbonden met de luchthaven. Lang parkeren is de goedkoopste optie, en dit parkeerterrein is per shuttlebus in tien minuten vanaf de terminals bereikbaar. Valetparking vindt u op de bovenste verdieping van de Domestic Departures Roadway. Reserveer uw parkeerplaats online

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De beveiliging is nog steeds streng op alle Amerikaanse luchthavens dus houd rekening met lange rijen bij de douanecontrole en trek drie uur uit voor het inchecken voor internationale vluchten.

Luchthavencode

SFO

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De beveiliging is nog steeds streng op alle Amerikaanse luchthavens dus houd rekening met lange rijen bij de douanecontrole en trek drie uur uit voor het inchecken voor internationale vluchten.

Overstapluchthavens

Minneapolis-St. Paul

Detroit- Metropolitan Wayne County

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Area A van de internationale terminal naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan- Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welk terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

Een wandeling langs alle terminals duurt 25 minuten. De AirTrain rijdt 24 uur per dag tussen alle terminals. U vindt de AirTrain-stations in terminal 1, 2 en 3 op niveau 5 van de parkeergarage voor binnenlandse vluchten. De twee AirTrain-stations in de internationale terminal bevinden zich aan de twee uiteinden van de vertrekhal op het niveau boven de check-in. Een rit rond de hele luchthaven duurt ongeveer 20 minuten.

Internationale terminal

Vluchten vanuit Area A van de internationale terminal zijn allemaal langeafstandsvluchten door internationale vervoerders, met name naar Europa en het Verre Oosten. Area G is bestemd voor langeafstandsvluchten naar het Verre Oosten, Austraal-Azië en een aantal naar Europa, door zowel binnenlandse als internationale langeafstandsvervoerders.

Terminal 1

Binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die binnen de VS vliegen en een aantal vluchten naar Canada vertrekken van boardinggebied B en C in terminal 1.

Terminal 2

Deze terminal is na langdurige renovatiewerkzaamheden weer geopend en wordt gebruikt voor binnenlandse luchtvaarmaatschappijen. 

Terminal 3

Boardinggebied E en F van terminal 3 zijn bestemd voor Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen die op binnenlandse routes vliegen.

Aantal terminals

Vier

Boek een vlucht naar San Francisco

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in San Francisco

Powered by
 

Huur een auto in San Francisco

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com