Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Suriname

Suriname

Boek vliegtickets naar Suriname en maak kennis met een land gehuld in tropisch regenwoud. De Nederlandse koloniale architectuur overheerst in de hoofdstad Paramaribo. Reis naar Suriname en bewonder de koloniale gebouwen, zoals het Presidentiële Paleis. Rond Commewijne liggen nog verschillende oude plantagewoningen, maar om de inheemse stammen te zien kunt u het beste een tocht over de rivier Kumalu boeken. Natuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie in Suriname wandelen in het enorme Centraal Suriname Natuurreservaat, of zeldzame schildpadden bekijken in het Galibi Natuurreservaat in het noordoosten. Sportieve bezoekers reizen naar Suriname om de Kasikasimaberg te beklimmen. Geniet tijdens een stedentrip in Paramaribo van een boottocht naar de 17de-eeuwse Joodse nederzetting in Jodensavanna.

Boek vliegtickets naar Suriname om de interessante culinaire mix van het land te proeven, met onder de meer Nederlandse en Indonesische invloeden op de rijsttafel, bakkeljauw (gezouten vis) en Indiase roti (plat brood met curry). Neem als souvenir houtsnijwerk en schilderijen mee vervaardigd door de inheemse inwoners van Suriname. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Suriname. Boek vliegtickets naar Suriname en geniet van de traditionele klederdracht tijdens het Avond Vierdaagse carnaval na Pasen en de muziek en straatfeesten tijdens de Surifesta festiviteiten in december.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/be_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com