Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Caïro International Airport

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

21 km ten noordoosten van het centrum van Caïro.

Parkeren op de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Er staan soms lange rijen bij de veiligheidscontrole en de wachttijden bij de bagageclaim kunnen flink oplopen, dus houd daar in uw planning rekening mee. Bij de toiletten wordt verwacht dat u een fooi geeft.

Luchthavencode

CAI

Telefoonnummer luchthaven

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Er staan soms lange rijen bij de veiligheidscontrole en de wachttijden bij de bagageclaim kunnen flink oplopen, dus houd daar in uw planning rekening mee. Bij de toiletten wordt verwacht dat u een fooi geeft.

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

Aantal terminals

Boek een vlucht naar Caïro

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Caïro

Powered by
 

Huur een auto in Caïro

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com