Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Dubai International Airport

De drukste luchthaven van het Midden-Oosten, Dubai International Airport, verwerkt jaarlijks meer dan 37 miljoen passagiers via drie terminals. De luchthaven ligt op enkele minuten afstand van het centrum van Dubai en zo’n 170 km rijden vanaf Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

4 km ten zuidoosten van het centrum van Dubai.

Parkeren op de luchthaven

Terminal 1 en 3 bieden mogelijkheden voor kort parkeren. Car Park B bij Terminal 1 biedt mogelijkheden voor lang parkeren tegen iets lagere, maar nog steeds relatief dure tarieven.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

DXB

Telefoonnummer luchthaven

+971 (0) 4216 5287

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM-vluchten vertrekken vanaf Terminal 1, maar controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt.

Vervoer tussen de terminals

Tussen de drie terminals rijdt een pendelbusservice. De bussen vertrekken vanaf de aankomsthal en de rit duurt 25 minuten. Terminal 1 en 3 zijn verbonden door middel van een overdekte loopbrug.

Terminal 1

Binnenlandse en langeafstandsvluchten, waaronder KLM-vluchten, vertrekken vanuit Terminal 1. De incheckbalies zijn op de begane grond.

Terminal 2

De meeste vluchten die vanuit Terminal 2 vertrekken zijn lijn- en chartervluchten naar regionale bestemmingen en speciale evenementen zoals de hadj in Saoedi-Arabië. Terminal 2 heeft alleen een benedenverdieping, dus de incheckbalies zijn op de begane grond.

Terminal 3

De ruime, atriumachtige Terminal 3 is in oktober 2008 geopend. De incheckbalies zijn op de begane grond, waaronder 60 selfservice incheckautomaten.

Aantal terminals

Drie

Boek een vlucht naar Dubai

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Dubai

Powered by
 

Huur een auto in Dubai

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com