Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Mumbai

Chhatrapati Shivaji International is de drukste luchthaven van Zuid-Azië en is gelegen in de commerciële hoofdstad Mumbai. De luchthaven heeft een enorme uitbreiding ondergaan en verwerkt jaarlijks meer dan 24 miljoen passagiers. Per taxi duurt de 34 km lange reis naar het zuidelijk gelegen centrum van de stad minstens een uur, als het verkeer meezit.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

34 km ten noorden van Mumbai.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen bij alle terminals, waaronder kort en lang parkeren.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

De rijen kunnen uitzonderlijk lang zijn, vooral voor nachtvluchten, dus neem snacks mee en boeken om te lezen. Bij vertrek kunnen Indiase roepies alleen gewisseld worden met een factuur van een geregistreerde geldwisselaar of van de geldautomaat waar het geld werd opgenomen. Het is handig om kleine dollarbiljetten mee te nemen om bij aankomst te wisselen.

Luchthavencode

BOM

Telefoonnummer van de luchthaven

+91 22 2626 4000 (1A/1B, binnenlandse luchtvaartmaatschappijen); +91 22 2681 3000 (2A/2C, internationale luchtvaartmaatschappijen)

Website van de luchthaven

website van Chhatrapati Shivaji International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. De wachttijd voor de pendelbus tussen Terminal 1 en 2 kan lang zijn (de bus rijdt elke 30 minuten), en de taxirit kan wel 30 minuten duren vanwege de overvolle straten. Het is slechts een korte wandeling van Terminal 1A naar 1B, en van 2A naar 2C.

Aantal terminals

Vier: twee voor internationale en twee voor binnenlandse vluchten.

Vervoer tussen de terminals

Overdag rijdt een gratis pendelbus elke 30 minuten tussen de internationale en de binnenlandse terminal en de rit duurt 20 minuten. Internationale passagiers moeten in het bezit zijn van een bevestigd ticket voor een aansluitende binnenlandse vlucht. Een taxi kost INR 110 en de rit duurt 15 minuten. Het is een korte wandeling tussen de terminals binnen in de gebouwen voor binnenlandse en internationale vluchten.

Terminal 1A

Binnenlandse vluchten vertrekken vanuit Terminal 1A. De incheckbalies zijn op de eerste verdieping van het terminalgebouw in Santa Cruz.

Terminal 1B

Terminal 1B, eveneens in Santa Cruz, is voor de vele particuliere binnenlandse luchtvaartmaatschappijen. De incheckbalies zijn vlak bij de voorkant van het gebouw.

Terminal 2B

De meeste internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Terminal 2Bdie, evenals Terminal 2C, in Sahar is gelegen.

Terminal 2C

Een aantal internationale luchtvaartmaatschappijen vliegt vanaf Terminal 2C.

Boek een vlucht naar Mumbai

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Mumbai

Powered by
 

Huur een auto in Mumbai

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com