Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Bangkok

Metro

Het ondergrondse netwerk is in 2004 geopend en beslaat de delen van de stad die niet per Skytrain bereikt kunnen worden. Er is slechts één lijn, van het Hualamphong-treinstation naar Bang Sue in het noorden.

Te voet

Vanwege de hitte en de vochtigheid is dit niet echt een geschikte stad voor lange wandelingen. U kunt kleine gedeeltes te voet verkennen, maar drink wel voldoende water.

Bus

Het Bangkok bussysteem is niet aan te raden tijdens een eerste bezoek aan deze stad, want het is vrij ingewikkeld. Verschillende kleuren bussen verschaffen verschillende soorten diensten – normaal, met airconditioning, brandstofbesparend en met gegarandeerde zitplaatsen. Elk soort bus hanteert ook een ander tarief. Op beperkte routes is er ook een nachtbus.

Taxi

Taxi's zijn er in overvloed. Zorg ervoor dat uw taxi het teken van een taximeter op het dak heeft en dat deze bij het begin van de rit wordt aangezet. In taxi’s zonder meter dient u voor vertrek een prijs af te spreken. De passagiers zijn verantwoordelijk voor eventuele tolheffingen.

Huur uw auto

In Bangkok rijdt men links en het verkeer bestaat uit een opmerkelijke verscheidenheid aan fietsen, tuk-tuks en razendsnelle motorfietsen die zich tussen de auto’s en bussen wringen. In sommige straten met eenrichtingsverkeer wordt op bepaalde tijden van de dag de richting veranderd en er komen regelmatig verkeersopstoppingen voor.

Vervoersinformatie

Het huren van een auto in de stad is beslist af te raden. De hoofdwegen zijn meerdere banen breed en de agressieve bestuurders geven niemand de ruimte. Om op uw gemak te kunnen reizen, kunt u het beste een 20, 30 of 40 rittenkaart voor de Skytrain kopen of een kaart voor één of drie dagen met de metro. Wanneer u een taxi neemt, zorg er dan voor dat u de bestemming in het Thais heeft genoteerd, want de meeste bestuurders spreken slechts een paar woordjes Engels.


 

Boek een vlucht naar Bangkok

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Bangkok

Powered by
 

Huur een auto in Bangkok

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com