Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Curaçao

Bus

Een reeks toeristenbusjes en bussen van het openbaar vervoer bedient de steden en het platteland van Curaçao. De gedeelde busjes en wagens (die ook bus worden genoemd) houden zich niet aan een officieel schema, maar rijden wel vrij vaak. Deze autobusjes kunt u herkennen aan het woord “BUS” op de kentekenplaat. U kunt er één aanhouden door met uw arm te zwaaien. Belangrijke busstations bevinden zich in Punda en Otrobanda.

Taxi

De taxi’s op Curaçao zijn makkelijk te herkennen aan het taxibord op het dak, de letters TX in de nummerplaat en de identiteitskaart die iedere taxichauffeur draagt. Taxi's op Curaçao hebben een geldmeter, of als dit niet het geval is, vaste prijzen voor een rit. De kosten gelden altijd voor een rit met vier personen plus bagage. Taxi’s zijn te vinden bij Hato International Airport, bij de busterminals in Punda en Otrobanda en buiten grote hotels en bezienswaardigheden op het eiland. Na 23.00 uur stijgt het tarief met 25%.

Te voet

Korte stadswandelingen zijn de beste manier om u door het drukke Willemstad te verplaatsen. Zo omzeilt u niet alleen de verkeersdrukte op de wegen, maar kunt u onderweg ook nog verborgen juweeltjes ontdekken.

Huur uw auto

Het verkeer op Curaçao is vrij rustig en houdt er een gematigd tempo op na. Niemand heeft haast, je komt er vanzelf wel! In de hoofdstad, Willemstad, kunt u in het centrum makkelijk parkeren bij de winkelcentra of uitgaansgelegenheden. De meeste hotels bieden ook parkeergelegenheden voor ongeveer $10 per dag.

Vervoersinformatie

Haal een ABC Busbedrijf-busschema op om optimaal gebruik te kunnen maken van het uitgebreide busnetwerk van Curaçao. Er rijden regelmatig bussen naar veel populaire toeristische trekpleisters, zoals stranden, musea, natuurparken en winkelgebieden. De schema’s zijn gratis verkrijgbaar in de meeste grote hotels.

 

website van Curaçao Department of Transport

Boek een vlucht naar Curacao

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Curacao

Powered by
 

Huur een auto in Curacao

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com