Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Vervoer in Zürich

Te voet

De kaden van Zürich kunnen prima te voet worden verkend en het merendeel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Altstadt (oude stad), bevinden zich in de buurt van de oevers van de Limmat.

Taxi

De taxi's in Zürich zijn ontzettend duur en kunnen moeilijk te vinden zijn. Ze doen een forse aanslag op uw budget. Maak alleen gebruik van taxi's als laatste redmiddel: de stad biedt immers uitstekend geregeld openbaar vervoer, evenals goede fietspaden en wandelpaden.

Bus

Net als de trams rijden de bussen in Zürich van 's ochtends vroeg tot middernacht en zijn ze schoon en modern. U kunt gemakkelijk zien welke bus u moet nemen om op uw bestemming te komen. Vergeet niet een kaartje te kopen bij de automaat bij de Haltestelle (bus-/tramhalte) voordat u instapt.

Huur uw auto

Schone, moderne snelwegen verbinden Zürich met de rest van Zwitserland en andere delen van Europa. Om in de stad te parkeren kunt u het beste een dagkaart kopen voor de blauwe zones. Wilt u langer parkeren, laat dan de auto op de luchthaven staan en gebruik het efficiënte openbaar vervoer.

Vervoersinformatie

Met de Zürich Card kunt u één of drie dagen ongelimiteerd gebruikmaken van het openbaar vervoer en hebt u gratis toegang tot meer dan 40 musea. U kunt er ook voor kiezen de fiets te nemen. Gedurende de zomermaanden zijn fietsen te huur bij het centraal station.

website van Zurich Public Transport

Boek een vlucht naar Zürich

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Zürich

Powered by
 

Huur een auto in Zürich

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com