Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Berlin-Tegel Airport

Reizigers kiezen voor Berlin Tegel Airport vanwege de handige ligging en de efficiënte service. De terminal vervoert jaarlijks meer dan 15 miljoen passagiers naar Europese en intercontinentale bestemmingen. Het centrum van Berlijn is binnen 15-20 minuten per taxi te bereiken. Deze luchthaven zal in het voorjaar van 2013 sluiten om ruimte te maken voor Berlijns nieuwe Brandenburg Willy Brandt Airport.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

8 km ten noordwesten van Berlijn.

Parkeren op de luchthaven

Vlak bij de terminals liggen zowel parkeerterreinen voor kort parkeren (PK) als lang parkeren (P1, P2 en P5). Blijft u langer dan een uur, dan is het goedkoper om meteen naar het parkeerterrein voor lang parkeren te rijden. 

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Luchthavencode

TXL

Telefoonnummer luchthaven

+49 180 5000 186

Website van de luchthaven

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Overstapluchthavens

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal A en E naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Dit zijn slechts handige tips – controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. 

Vervoer tussen de terminals

De vijf terminals liggen op slechts twee minuten lopen van elkaar.

Terminal A en B

De meeste vluchten naar Europese en intercontinentale bestemmingen vertrekken vanaf de naast elkaar gelegen Terminals A en B. Hieronder vallen vluchten naar Londen Heathrow en dagelijkse rechtstreekse vluchten naar New York.

Terminal C

De meeste vluchten die vanuit Terminal C vertrekken, gaan naar Europese bestemmingen, hoewel hiervandaan soms ook intercontinentale vluchten vertrekken.

Terminal D & E

Vluchten vanaf Terminal D en E vertrekken meestal naar Europese bestemmingen.

Aantal terminals

Vijf

Boek een vlucht naar Berlijn

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Berlijn

Powered by
 

Huur een auto in Berlijn

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com