Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthavens Londen

KLM vliegt naar London Heathrow en London City Airport. Heathrow Airport, dat 24 km ten westen van het centrum van Londen ligt, is een van de grootste luchthavens ter wereld en verwerkt jaarlijks 68 miljoen passagiers. London City Airport verzorgt vluchten naar Europese bestemmingen via één terminal. De afstand tussen Londen City en de City van Londen is slechts 10 km, waardoor de luchthaven een gunstige ligging heeft ten opzichte van het financiële centrum van Londen.

Fly to this airport with KLM

London City Airport ligt 16 km ten oosten van de City van Londen, 10 km van het Londense West End en 5 km van het zakendistrict Docklands. De Docklands Light Railway sluit aan op alle belangrijke Londense metrolijnen, en brengt passagiers in 25 minuten naar het centrum van Londen.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Afstand vanaf het centrum van de stad

10 km ten oosten van Londen.

Parkeren op de luchthaven

De parkeerterreinen voor kort en lang parkeren zijn vanaf de terminal te bereiken via overdekte wandelgangen. Er zijn ook parkeervoorzieningen voor motoren en er is valetparking beschikbaar.

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Zorg dat u iets gegeten en gedronken heeft voordat u door de veiligheidscontrole gaat. Voor de veiligheidscontrole is er meer keus en u heeft prachtig uitzicht op de start- en landingsbanen, zodat u de vliegtuigen kunt bewonderen.

Luchthavencode

LCY

Telefoonnummer van de luchthaven

+44 (0) 20 7 646 0088

Website van de luchthaven

website van London City Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanaf London City Airport naar Amsterdam Schiphol. Stap in Amsterdam over op aansluitingen naar Nederlandse, pan-Europese en intercontinentale bestemmingen. KLM is een van meer dan 10 luchtvaartmaatschappijen die vluchten verzorgen vanuit London City Airport naar 30 Europese en binnenlandse bestemmingen.

Aantal terminals

Eén

Boek een vlucht naar Londen

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Londen

Powered by
 

Huur een auto in Londen

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com