Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Madrid

Barajas Airport, de almaar groeiende luchthaven van Madrid, verwerkt jaarlijks meer dan 50 miljoen passagiers via vier terminals. Barajas ligt op 12 km van het centrum van de stad en het financiële centrum van Madrid, Nuevo Minesterios, is via een efficiënte metroverbinding in 12 minuten bereikbaar.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

12 kilometer ten noordoosten van het centrum van Madrid.

Parkeren op de luchthaven

Barajas heeft zeven openbare parkeerterreinen: P1, P2 en P4 (respectievelijk voor terminalgebouw T1, T2/3 en T4); een parkeerterrein voor kort parkeren (T2); een vip-parkeerterrein voor T1, T2 en T3, een vip-parkeerterrein voor T4 en een parkeerterrein voor lang parkeren.

Specifieke luchthavenvoorziening

Barajas is de enige grote luchthaven van de Spaanse hoofdstad en heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Het kan hierdoor erg druk zijn, waardoor het u enige tijd kan kosten om de juiste incheckbalie voor uw vlucht te vinden. Zorg dat u op tijd aanwezig bent, zodat uw bezoek aan de luchthaven geen stressvolle ervaring wordt.

Luchthavencode

MAD

Telefoonnummer van de luchthaven

+34 90 240 4704

Website van de luchthaven

website van Spaanse luchthavens (AENA)

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 2 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten. Inchecken gebeurt gewoonlijk bij balie 419 tot en met 423.

Aantal terminals

Vier

Vervoer tussen de terminals

Loopbruggen en een gratis Barajas-shuttlebus verbinden Terminal 1, 2, 3 en 4. Een automatische ondergrondse trein rijdt voortdurend tussen T4 en T4S en de rit duurt ongeveer 4 minuten. Er is ook een interne bus voor passagiers zonder visum die overstappen in Madrid.

Terminal 1

Vluchten naar diverse Europese en langeafstandsbestemmingen vertrekken vanuit Terminal 1.

Terminal 2

Vluchten die vertrekken vanuit Terminal 2 gaan naar diverse Europese bestemmingen.

Terminal 3

Binnenlandse vluchten vertrekken vanuit Terminal 3, de kleinste terminal van de luchthaven.

Terminal 4

Verschillende internationale vluchten vertrekken van Terminal 4. Vertrekgates M,R, S en U bevinden zich in T4S en kunnen worden bereikt via kelderniveau 2 met de Automatic People Mover (APM), een onbemande trein. De rit duurt iets meer dan 3 minuten.

Boek een vlucht naar Madrid

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Madrid

Powered by
 

Huur een auto in Madrid

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com