Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Chicago

KLM en partners vliegen naar Chicago O' Hare International Airport en Chicago Midway Airport. Chicago O'Hare is een enorme hub 30 km ten noordwesten van Chicago. Het veel compactere Midway Airport ligt 16 km ten zuidwesten van het centrum van de stad.

Fly to this airport with KLM

Chicago O'Hare heeft verbindingen naar meer steden wereldwijd dan welke andere luchthaven dan ook, en verwerkt jaarlijks meer dan 77 miljoen passagiers via vier terminals. De luchthaven ligt 30,6 km ten noordwesten van de Windy City. Per trein is de reistijd naar de stad 45 minuten.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Afstand vanaf het centrum van de stad

30,6 km ten noordwesten van Chicago.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft vlak bij Terminal 1, 2 en 3 mogelijkheden voor parkeren per uur en per dag, plus valetparking, en bij de internationale Terminal 5 een parkeerterrein voor kort parkeren. De verder van de luchthaven gelegen parkeerterreinen voor lang parkeren zijn door middel van een ATS-shuttlebus verbonden met de terminals. Het parkeergeld kan contant of met creditcard worden betaald. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Reserveer uw parkeerplaats online

Luchthavencode

ORD

Telefoonnummer van de luchthaven

+1 773 686 2200 of +1 800 832 6352

Website van de luchthaven

website van O'Hare International Airport (Fly Chicago)

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Minneapolis-St. Paul

Detroit-Metropolitan Wayne County

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 5 naar bestemmingen in Nederland. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op pan-Europese en intercontinentale vluchten.

Aantal terminals

Vier. Terminal 1, 2, 3 en 5. De oude Terminal 4 is nu een centrale hub voor de luchthaven.

Vervoer tussen de terminals

Maak gebruik van het gratis Airport Transit System (ATS) voor vervoer tussen de terminals (24 uur per dag). Houd rekening met een reistijd van tien minuten tussen Terminal 1 en Terminal 5. De trein rijdt elke vier minuten en gaat ook naar het parkeerterrein voor lang parkeren. Als u de benen wilt strekken, dan is het ook mogelijk om de afstand tussen terminals 1, 2 en 3 in ongeveer een halfuur te lopen.

Terminal 1

Terminal 1 is bestemd voor zowel enkele binnenlandse als enkele internationale vluchten.

Terminal 2

Terminal 2 is bestemd voor zowel binnenlandse als internationale vluchten van een aantal Amerikaanse en Canadese luchtvaartmaatschappijen.

Terminal 3

Terminal 3 is bestemd voor zowel binnenlandse als internationale vluchten.

Terminal 5

Terminal 5 is de belangrijkste internationale terminal van O'Hare. Hier vertrekken vluchten van de meeste luchtvaartmaatschappijen die op deze luchthaven vliegen. De terminal is bestemd voor zowel binnenkomende als vertrekkende vluchten.

Boek een vlucht naar Chicago

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Chicago

Powered by
 

Huur een auto in Chicago

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com