Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Memphis

Memphis International Airport ligt 12 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Memphis. Per taxi duurt de rit naar het centrum 20 minuten. Naast dat Memphis Airport een van ‘s werelds grootste vrachtluchthavens is, verwerkt de terminal jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

12 km ten zuidoosten van Memphis.

Parkeren op de luchthaven

Memphis Airport heeft een overdekte parkeergarage met drie parkeerlagen, zowel voor kort als voor lang parkeren. Daarnaast zijn er onoverdekte parkeerterreinen voor lang parkeren, die 24 uur per dag via een gratis shuttleservice in verbinding staan met de terminal. Het eerste halfuur parkeren is gratis, ongeacht of u voor kort of lang parkeren kiest. Reserveer uw parkeerplaats online

Specifieke luchthavenvoorzieningen

Als u tijdens uw bezoek aan Memphis International Airport assistentie nodig heeft, dan kunt u zich wenden tot de behulpzame klantenservicemedewerkers van Blue Suede Service. De medewerkers zijn gemakkelijk te herkennen aan hun blauw met kaki uniform.

Luchthavencode

MEM

Telefoonnummer van de luchthaven

+1 (901) 922 8000

Website van de luchthaven

website van Memphis International Airport

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Minneapolis-St. Paul

Detroit-Metropolitan Wayne County

Amsterdam-Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Dit zijn slechts handige tips - controleer altijd van tevoren vanaf welke pier uw vlucht vertrekt. Mocht u zich vergissen, dan is het via de loopbrug slechts een wandeling van 10 minuten naar de andere pier.

Aantal terminals

Een hoofdterminal met Pier A, B en C.

Wegwijs binnen de terminal

De drie pieren en de hoofdterminal zijn verbonden door loopbruggen. De loopafstand tussen elk van de drie pieren is tien minuten.

Terminal 1

Memphis International Airport heeft een hoofdterminal . Pier B wordt voornamelijk gebruikt voor binnenlandse en internationale vluchten en Pier A en C voor binnenlandse vluchten.

Boek een vlucht naar Memphis

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Memphis

Powered by
 

Huur een auto in Memphis

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com