Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Australië

Australië

Boek vliegtickets naar Australië en bezoek de beroemde haven van Sydney en het cultuurrijke Melbourne met onder meer de National Gallery of Victoria. Tijdens een actieve stedentrip in Australië kunt u surfen aan Bondi Beach in Sydney, uitgebreid winkelen in Melbourne en musea bezoeken in de hoofdstad Canberra. Een vliegticket naar Australië laat u kennismaken met de cultuur van de Aboriginals tijdens een bezoek aan het rode zandstenen monument Uluru (Ayer's Rock) in de Outback. Reis naar Australië om in Queensland de koraalformaties van het Great Barrier Reef te verkennen. Sportliefhebbers kunnen tijdens een vakantie een cricket- of rugbywedstrijd bijwonen of een wedstrijd Aussie Rules football meemaken.

Vliegtickets naar Australië betekenen smullen van de moderne Australische keuken, een combinatie van mediterraans, Aziatisch en Midden Oosters. Leg wat verse garnalen op de ‘barbie’ en drink er een ijskoud biertje bij. Aboriginalkunst en fijne plaatselijke wijnen zijn uitstekende Australische souvenirs. Maak van uw vakantie in Australië een culturele reis met een concert in het wereldberoemde Sydney Opera House of een optreden van een plaatselijke band in de clubs van Melbourne. KLM en partners bieden regelmatig vluchten naar Australië. Boek uw vliegtickets naar Australië tijdens een van de grote evenementen zoals het Grand Slam Australian Open-tennistoernooi in Melbourne in januari, of het extravagante Gay and Lesbian Mardi Gras in Sydney in februari/maart.

Boek een vlucht

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel

Powered by
 

Huur een auto

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com