Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven Buenos Aires

Buenos Aires-Ezeiza is de grootste internationale luchthaven van Argentinië en verwerkt jaarlijks meer dan zeven miljoen passagiers. De luchthaven ligt 35 kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad. Per pendelbus is het centrum van Buenos Aires in ongeveer 45 minuten te bereiken.

Regel zelf van tevoren vervoer van en naar de luchthaven

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

35 km ten zuidwesten van Buenos Aires.

Parkeren op de luchthaven

De luchthaven heeft onoverdekte parkeerplaatsen en overdekte parkeergarages met meerdere verdiepingen. Parkeerplaatsen kunnen niet worden gereserveerd en er zijn geen aparte parkeerplaatsen voor kort en lang parkeren. Voor zwangere vrouwen en mensen met een beperking zijn er speciale parkeervoorzieningen.

Luchthavencode

EZE

Telefoonnummer luchthaven

+54 (0) 11 5480 6111

Website van de luchthaven

website van Aeropuertos Argentina 2000

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam -Schiphol

Paris -Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

Dit zijn slechts handige tips; controleer altijd van tevoren vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt. Mocht blijken dat u per ongeluk naar de verkeerde terminal bent gelopen, dan zijn de twee andere terminals te voet in ongeveer tien minuten bereikbaar.

Aantal terminals

Drie

Vervoer tussen de terminals

De loopafstand tussen Terminal A en B is tien minuten en voert via een overdekte loopbrug. Terminal C is vanaf Terminal A en B binnen tien minuten te voet te bereiken.

Terminal A

Terminal A is de belangrijkste internationale terminal van luchthaven Buenos Aires-Ezeiza.

Terminal B

De binnenlandse en internationale vluchten van Aerolineas Argentinas worden verzorgd vanuit Terminal B en C.

Terminal C

Terminal C wordt vooral gebruikt voor chartervluchten en vrachtvervoer.

Boek een vlucht naar Buenos Aires

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Buenos Aires

Powered by
 

Huur een auto in Buenos Aires

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com