Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Luchthaven São Paulo

Ongeveer 20 miljoen passagiers vliegen jaarlijks via de twee terminals van São Paulo/Guarulhos - Governador André Franco Montoro International Airport. De luchthaven, die door de lokale bevolking ook wel Cumbica wordt genoemd, ligt 25 km ten noordoosten van São Paulo, een rit van 30 tot 50 minuten per pendelbus.

Fly to this airport with KLM

Afstand vanaf het centrum van de stad

25 km ten noordoosten van São Paulo.

Parkeren op de luchthaven

Er zijn parkeerterreinen met ruimte voor ongeveer 3100 auto’s direct voor beide terminals. De parkeerterreinen zijn gelegen op hetzelfde niveau als de aankomsthal.

Luchthavencode

GRU

Telefoonnummer van de luchthaven

+55 (0) 11 6445 2945

Website van de luchthaven

website van Brasilian Airports

Overstapluchthavens

Als u naar deze bestemming vliegt, kan het voorkomen dat u over moet stappen op 1 of meer van onderstaande luchthaven(s):

Amsterdam- Schiphol

Paris-Charles de Gaulle

Klik op de link voor meer informatie over deze luchthaven.

Terminals

KLM verzorgt vluchten vanuit Terminal 1. De terminal is verdeeld in ASA A en ASA B en KLM-vluchten naar Nederlandse bestemmingen vertrekken vanaf ASA A. Vlieg naar Amsterdam Schiphol voor aansluitingen op intercontinentale en pan-Europese vluchten.

Aantal terminals

Twee (een derde is in aanbouw en wordt in 2010 geopend)

Vervoer tussen de terminals

Terminal 1 en 2 liggen op loopafstand van elkaar (houd rekening met een wandeling van ongeveer tien minuten).

Terminal 1

Vluchten vanaf Terminal 1 gaan naar binnenlandse en internationale bestemmingen. De check-in bevindt zich op de eerste verdieping van het terminalgebouw.

Terminal 2

Terminal 2 is verdeeld in afdeling ASA C en ASA D. Vluchten vanaf Terminal 2 gaan naar zowel binnenlandse als internationale bestemmingen. U vindt de incheckbalies voor Terminal 2 op de eerste verdieping van het terminalgebouw.

Boek een vlucht naar Sao Paulo

Zoek bestemming
Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
Zoeken
 

Maak uw reis compleet

Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

Meerdere bestemmingen
Retourvluchten, enkele vluchten en vluchten van/naar verschillende bestemmingen kunnen online worden geboekt. Voor een ticket naar meer dan één bestemming kunt u bellen met KLM Telefonische Reserveringen.

Voer de eerste drie letters in van de/het:

  • stad
  • luchthaven(code)
  • land

Bestemming niet gevonden? Klik hier om Zoek land en luchthaven.

Reserveren in het language

Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11). Kinderen van 5 t/m 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassene (18+). Ze mogen echter wel alleen reizen indien via KLM Telefonische Reserveringen tegen een extra toeslag de Unaccompanied Minor-service is gereserveerd.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/bq_nl/prepare_for_travel/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
Zoek land en luchthavenSelecteer land en luchthavenDoorgaanSelecteer landSelecteer luchthaven

Boek een hotel in Sao Paulo

Powered by
 

Huur een auto in Sao Paulo

 
Choose month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com